Te fundit

22:40

22:25

22:10

22:00

21:50

21:40

21:30

21:20

2023-11-16 17:19:00Blog TEMA

4 Komente

 1. I
  Illo

  Analize i arrire dhe e drejte! Vetem se lideri global dhe zorraqet e tjere politikane tone keto 30 vjet nuk lexojne e dine historine. Kush nxjerr mesime nga historia, ka te ardhme! Sa per europianet, i pushtofshin e asimilofshin afrikanet! Karma eshte gje e madhe! Çdo gje paguhet ne kete bote!

  1. G
   Garda Pretoriane (ajo e Skenderbeut)

   Rrofte Amerika dhe Evropa!

  2. D
   Demokrati idealist

   Mjaft bukur e ka thënë Fishta duke e quajtur kurvë dhe ajo është vërtetë një kurvë plakë.Ndryshe sillet me Sërbinë duke e përkëdhelur e toleruar e ndryshe sillet me shqipëtarët në Ballkanin perëndimor duke u vënë lloj-lloj pengesash drejt inegrimit europian.Me një fjalë Europa sillet si njerkë shpirtlig them unë.

   1. w
    www

    Shqiptaret e duan evropen ,,si donin p. osmane ,,,,

    Lini një Përgjigje

    18:57 Blog 25 komente

    11:43 Blog 9 komente

    10:50 Blog 1 koment

    18:12 Blog 15 komente

    17:37 Blog 39 komente

    12:45 Blog 5 komente

    22:40 Blog 4 komente

    14:57 Blog 18 komente

    11:09 Blog 7 komente

    20:40 Blog 5 komente

    Më të lexuarat

    10:44 Kronika 2 komente

    11:20 Sport 7 komente

    10:53 Politika 70 komente

    12:13 Sociale 22 komente

    10:50 Bota 31 komente

    14:47 Kronika 7 komente

    Blog Tema

    21:50 Blog

    18:59 Blog 10 komente

    09:54 Blog 51 komente