VIDEO: Ukrainasit zbulojnë një dhomë torturash në një fshat të Kharkiv

3 Tetor 2022, 16:09Bota TEMA

VIDEO: Ukrainasit zbulojnë një dhomë torturash në një

Një tjetër dhomë torturash, e cila ndodhej në një bodrum është zbuluar nga policia ukrainase në fshatin Pisky-Radkivskyi në Kharkiv, të çliruar  tashmë nga forcat ukrainase.

Pushtuesit i mbanin banorët vendas në kushte çnjerëzore. Në dhomën e torturave, rusët kanë rrahur dhe keqtrajtuar ukrainasit.

“Pushtuesit rusë lanë pas shtëpi të grabitura dhe rrënoja,  një shenjë dalluese e “paqes ruse”.

Dhe në shtëpitë ku ata jetonin, në dyert ishte e shënuar shkronja ‘Z’ ”, tha në një deklaratë policia.

Lini një Përgjigje