Gjergj Prevazi emërohet drejtor i Teatrit Kombëtar Eksperimental ‘Kujtim Spahivogli’

18 Janar 2023, 19:29Kulturë TEMA

Gjergj Prevazi emërohet drejtor i Teatrit Kombëtar Eksperimental

Gjergj Prevazi është emëruar drejtor i Teatrit Kombëtar Eksperimental ‘Kujtim Spahivogli’.

Vendimi i Këshillit të Ministrave është publikuar në faqen zyrtare të Kryeministrisë.

Për postin e drejtuesit të Teatrit Kombëtar Eksperimental ‘Kujtim Spahivogli’ kandiduan Ema Andrea, Genci Fuga, Indrit Çobani, Gjergj Prevazi dhe Ledion Zoi.

Lini një Përgjigje