Te fundit

22:41

22:25

22:10

22:00

21:50

21:40

21:30

21:19

2023-11-15 20:10:00Kulturë TEMA

5 Komente

 1. K
  Koha e Xhaxhit

  Në diktaturë nuk kishte panaire të librit.

  1. l
   lani

   si paske pi barnat sot or dreq prandaj fol percart pi zmr kokrrat

  2. K
   Koha e FakePanareve informale

   K.Xh , hahahahah po c'hyn Diktatura ktu or te dhjefte Afrikan n'lulet t'bodhit tyna ? hahahahaha sa kom qesh me kra muzLLumat e dal nga degjenratat e Kurveria Demokartke

   1. K
    Koha e Enverit

    Në demokracinë popullore nuk kishte panaire libri.

   2. H
    Harallamb Bano

    Urime te ndjera Tati mbesa e levruesit dhe mbrojteste gjuhes Shqipe shekuj me pare deshmorit te Atdheut qytetar nderi i Fierit Irakli Pylli At Isaia

    Lini një Përgjigje

    09:54 Kulturë 12 komente

    19:00 Kulturë 38 komente

    17:00 Kulturë 1 koment

    15:27 Kulturë 6 komente

    21:30 Kulturë

    16:10 Kulturë 15 komente

    15:52 Kulturë 5 komente

    10:32 Kulturë 6 komente

    17:40 Kulturë 58 komente

    16:52 Kulturë

    Më të lexuarat

    12:31 Politika 28 komente

    11:35 Politika 23 komente

    11:52 Kronika 2 komente

    14:10 Politika 23 komente

    17:21 Politika 18 komente

    20:27 Politika

    Blog Tema

    19:27 Blog

    18:00 Blog 1 koment

    16:41 Blog 2 komente