Konventa Ndërkombëtare e Burger King shpërblen ekselencën në Ballkan

25 Tetor 2023, 11:17Kulturë TEMA

Konventa Ndërkombëtare e Burger King shpërblen ekselencën

Burger King shpërblen Balkan Foods me 2 çmime prestigjoze.

Gjatë javës së shkuar u organizua Konventa Ndërkombëtare e Burger King; forumi prestigjoz ku festohen arritjet dhe performancat e kompanive ndërkombëtare në rang botëror. 

Në këtë edicion Ballkani u shpërblye me 2 çmime nderi, ku kompania Balkan Foods, e cila menaxhon operacionet e Burger King në Kosovë, Shqipëri, Malin e Zi, dhe Bosnje dhe Hercegovinën, pranoi me krenari vlerësimet si:

Best Franchise of the Year 2023
Best Developer of the Year 2023
Këto çmime përfaqësojnë kulmin e një procesi strikt vlerësimi që përfshin rritjen e markës, cilësinë e shërbimit, performancën operacionale, komunikimin efektiv, vlerësimet e brendshme dhe raportimin e përpiktë.

Drejtori i Përgjithshëm i Balkan Foods Z. Shkumbin Muçolli shpreh mirënjohjen e thellë për klientët besnikë, partnerët e përkushtuar dhe ekipet shembullore të cilët kanë qenë të pazëvendësueshëm në arritjen e këtij suksesi ndërkombëtar. 

Këto vlerësime nga Burger King International janë incentiva të prekshme edhe për individët brenda organizatës, të cilëve, kur u jepet mundësia dhe një mjedis pune i favorshëm, shkëlqejnë dhe arrijnë nivelet më të larta të ekselencës.

Gjithashtu, këto vlerësime nga Konventa Ndërkombëtare forcojnë vendosmërinë, jo vetëm për të ruajtur standardet e arritura në tregjet ekzistuese, por edhe për të eksploruar mundësi të reja brenda rajonit, duke ju ofruar përvojën ikonike të Burger King gjithnjë e më shumë klientëve në të gjithë Ballkanin.


Rreth BURGER KING ®:

Themeluar në vitin 1954, brand-i i Burger King ështëv zinxhiri i dytë më i madh i hamburgerave dhe ushqimit të shpejtë në të gjithë botën. Shtëpia Origjinale e Whopper-it, (Home of The Whopper ®, sistemi i Burger King operon në mbi 18,800 vendndodhje në mbi 100 shtete dhe territore të Shteteve të Bashkuara. Gati 100% e restoranteve të Burger King ® janë nën pronësinë dhe drejtimin e dyqaneve të pavarura, shumë prej tyre veprimtari në pronësi familjare që kanë punuar në këtë fushë biznesi prej disa dekadash. Për të mësuar më shumë mbi Burger King ®, ju lutem vizitoni faqen http://www.bk.com si dhe na ndiqni në profilet në Facebook, Twitter dhe Instagram.

1 Komente

  1. e
    emigranti

    Mos hiqni dore nga ushqimet tradicionale. Burger King ka vetem ushqime " junk food " , mjaft te demshme per shendetin. Te huajt kur vijne tek ne preferojne ushqimet tona dhe jo Burger King apo Mc. Donald.

    Lini një Përgjigje