Betohen në Presidencë dy ministrat e rinj, Mete dhe Ibrahimaj

14 Shtator 2023, 19:30Politika TEMA

Betohen në Presidencë dy ministrat e rinj, Mete dhe Ibrahimaj

Ceremonia e betimit të dy anëtarëve të rinj të qeverisë shqiptare u mbajt sot në Presidencë.

Përpara Presidentit të Republikës, Bajram Begaj, u betuan pas leximit të formulës së betimit:

Ervin Mete, Ministër i Financave dhe Ekonomisë; Delina Ibrahimaj, Ministër i Shtetit për Sipërmarrjen dhe Klimën e Biznesit.

Lini një Përgjigje