Gary Kokalari publikon korrespodencën e tij me FBI: Ka rregjistruar letrën e tij drejtuar Ina Ramës një javë para se të shpërthej Gërdeci 

6 Shkurt 2023, 00:06Politika TEMA

 Gary Kokalari publikon korrespodencën e tij me FBI: Ka rregjistruar

Veprimtari shqiptaro amerikan Gary Kokalari ka nisur të publikoj korrespodencën e tij me FBI dhe materialet që FBI ka rezervuar nga aktiviteti i tij për të denoncuar korrupsionin e Berishës dhe Mediut në Gërdec. 

Me kërkesë të tij Kokalari i ka kërkuar FBI bazuar në Aktin e Lirisë së Informacionit ti jap atij gjjithë dokumentet që gjendën në emër të tij në raport me Shqipërinë. 

Në përgjigje të kërkesës së tij David M. Hardy Seksioni i Regjistrimit/Shpërndarjes së Informacionit Divizioni i Menaxhimit të Regjistrimeve shkruan se ka gjetur gjetur afërsisht 655 faqe të cilat potencialisht i përgjigjen kërkesës së tij lidhur me çështjen AEY/Meico/Evdin/Afganistan 

Nga kjo dosje po publikojmë letrën që Gary Kokalari i ka dërguar ish Prokurores së Përgjithshme Ina Rama në Mars 2008, një javë para se të shpërthente Gërdeci, në të cilën i tërheq vëmendjen për përfshirje të djalit të Sali Berishës në këtë skandal, e cila gjendet në dosjen e FBI. 
 
 Dërguar: e diel, 09 mars 2008 13:56 
 
 Për: [email protected] 
 
Cc: Hart, Darrel (CRM);  [email protected];  Robinson, Michael (CIV);  [email protected][email protected][email protected][email protected];  Fuentes, Thomas V. 
 KONFIDENCIALE 
 
9 mars 2008 

E nderuara  Ina Rama Prokurore e Përgjithshme e Republikës së Shqipërisë Tiranë, Shqipëri 
 
 Më poshtë ju lutem gjeni letrën time të datës 10 tetor 2007 drejtuar Prokurorit të Përgjithshëm të atëhershëm Theodori Sollaku që përshkruan atë që unë besoj se përbënte një krim kundër municioneve zyrtarë të qeverisë të angazhuar në shitjen e një përkthimi në shqip të kësaj letre (shih më poshtë) iu dërgua me email Sollakut  më 22 tetor, megjithatë, ai nuk ishte në gjendje të kryente një hetim për faktin se u lirua nga detyra nga Pre Bamir Topi. 
 Duke qenë se ju tani shërbeni si Kryeprokuror i Shqipërisë, po ju kërkoj të hapni një hetim për këtë çështje. 

 Ju lutemi kini parasysh se unë ia kam dorëzuar këtë informacion agjencive të ndryshme qeveritare të SHBA-së dhe disa anëtarëve të Kongresit.  Si rezultat, Inspektori i Përgjithshëm i Departamentit të Mbrojtjes së SHBA-së (DOD) hapi një çështje dhe dërgoi agjentë në Tiranë për të filluar një hetim, i cili përfshinte një intervistë me Kosta Trebickën.  

Duhet të jeni të vetëdijshëm se duke shitur/eksportuar municione të prodhuara kineze për të furnizuar një kontratë të qeverisë amerikane, zyrtarët e qeverisë shqiptare mund të kenë shkelur rregulloret e SHBA-së për shitjen e armëve dhe ndoshta ato të NATO-s.   

Për këtë dhe arsye të tjera, të tilla si pretendimet se zyrtarë të lartë të qeverisë shqiptare kanë përfituar nga kjo marrëveshje, unë e kuptoj që DOD mund ta konsiderojë këtë një hetim penal. 
 Ajo që më vuri në lëvizje për këtë çështje ishte komunikimi im me Kosta Trebicka, i cili më lajmëroi për këtë fakt  se Meico, krahu i eksportit i Ministrisë së Mbrojtjes së Shqipërisë (MOD), detyroi AEY, një amerikane të përmbushte një kontratë prokurimi prej 300 milionë dollarësh në emër të qeverisë amerikane, për të blerë municion nga rezervat shqiptare me një rritje të konsiderueshme të çmimit nëpërmjet Evdin,  një kompani me bazë në Qipro e kontrolluar nga një biznesmen zviceran.   

Kërkesa e Meico-s që shitjet e saj të municioneve AEY të drejtoheshin përmes një kompanie të tretë që kërkonte të udhëhequr nga Trebicka, e cila punonte si nënkontraktor në këtë marrëveshje;  për të besuar se kjo po bëhej për të siguruar një mekanizëm me anë të të cilit zyrtarët e korruptuar shqiptarë mund të nxirrnin shantazhe.  Duke ditur për grumbullimin e pashpjegueshëm të pasurisë së ministrit të Mbrojtjes Fatmir Mediu dhe dyshimin e tij se mund të kishte substancë në lidhjen e Trebickës  me kriminelë të njohur, ishte e natyrshme për mua. 
 Duhet të dini gjithashtu se kohët e fundit, një gazetar i një gazete të madhe amerikane intervistoi Fatmir Mediun në zyrën e tij në Tiranë, ku ai e pyeti Mediu për NATO-n dhe çështje të tjera.  Mediu u trondit kur gazetari n duke bërë pyetje për dërgesën e paligjshme të municioneve kineze nga Shqipëria në Afganistan.  Ai shoqërohej nga një kameraman vendas, të cilin e punësoi për të regjistruar intervistën, kështu që çdo e dhënë e prodhuar duhet të konsiderohet pronë e gazetarit dhe gazetës së tij.  

Gjatë intervistës së regjistruar, kur Mediu u përball për herë të parë për municionet kineze.  shitjet, ai e mohoi të gjithë aferën, megjithatë, më thonë se pasi Mediu iu prezantuan prova të pakundërshtueshme të rolit të Meico-s në transakcionin që Mediu më pas bëri deklarata inkriminuese.  Një ditë pas intervistës së tij me Mediun, gazetari u largua nga Shqipëria duke pritur që kaseta të përcjellë regjistrimet e intervistës së tij me Mediun;  megjithatë, në ditën e largimit të gazetarit, Mediu dërgoi njerëzit e tij në zyrën e kameramanit  dhe i konfiskuan aparatin dhe pajisjet kompjuterike (ka pasur dëshmitarë të kësaj ngjarjeje).  Ky nuk ishte asgjë më pak se një pengim i drejtësisë, një shkelje e paligjshme dhe një përpjekje për të shtypur fjalën e lirë, të gjitha në emër të qeverisë shqiptare.  Së bashku, këto akte kriminale përbëjnë një sulm të hapur ndaj kushtetutës së Shqipërisë. 

Duke ditur se marrëveshja e tyre e paligjshme e armeve  ishte në rrezik për t'u ekspozuar, Sali Berisha dhe Fatmir Mediu orkestruan një paradë  për të "dhuruar" municion në Afganistan dhe Irak.  Kjo duket të jetë pak më shumë se një shumë përpjekje transparente për të devijuar  nga përpjekjet për të mashtruar qeverinë shqiptare dhe amerikane ndërkohë që vëmendja në të njëjtën kohë duke u përpjekur të fitojë favorin e administratës Bush.   

Por një nga aspektet më të neveritshme të kësaj mashtrim i madh është se të ardhurat nga këto shitje municionesh - potencialisht me vlerë dhjetëra miliona dollarë, negociuar përmes strukturave të përshtatshme të SHBA/NATO-s - mund të përdoret për të ndërtuar shkolla shqipe ose furnizim pajisje mjekësore të nevojshme për spitalet shqiptare.   

Në vend të kësaj, Berisha dhe Mediu mund kanë komplotuar për të përdorur këto stoqe ushtarake shqiptare për të blerë rrugën e tyre për të dalë nga telashet që mund të kërcënojë karrieren e tyre politike, dhe kjo manovër duhet parë si një tjetër në vargun e krimeve të kryera nga zyrtarë të korrutpuar te qeverisë Berisha. 

 Në zotërim tim është një kopje e një emaili nga Kosta Trebicka që ofron një përmbledhje të ngjarjeve që lidhen me këtë çështje.  Kam gjithashtu kopje të emaileve midis Trebicka dhe Presidentit të AEY Diveroli dhe ka një kopje të një emaili të datës 9 maj nga drejtori i Meico Pinari drejtuar AEY në lidhje me një marrje municionesh në Aeroportin e Rinasit që është kopjuar gjithashtu te Evdini dhe Trebicka, duke krijuar kështu një lidhje me Evdin.  

Në dispozicion janë gjithashtu kopje të dokumenteve mbështetëse që kam marrë nga Trebicka, duke përfshirë një kontratë midis AEY dhe Xhoit (kompania e Trebickës), një urdhër blerjeje nga USG për AEY dhe një transkript i asaj që Trebicka përfaqëson është një bisedë telefonike midis Diverolit dhe tij.   

Unë kam skedarë zanorë të bisedës Diveroli-Trebicka dhe mund të konfirmoj se është zëri i Trebickës në regjistrim;  megjithatë, nuk mund ta verifikoj zërin e Diverolit, por kjo mund të zgjidhet lehtësisht.  Ndër deklaratat që supozohet se janë bërë nga Diveroli gjatë kësaj mafie: biseda: "Pinari ose është mafioz ose punon për "Pinari ka nevojë për një pyetje si Henri (Presidenti i Evdinit) në mes që të kujdeset për të dhe për të.  miq (Berisha dhe Mediu)": marrëveshja vazhdonte të shkonte më lart me kryeministrin (Berisha) dhe djalin e tij."  Nëse shprehni një interes për ta parë këtë, informacioni mund t'ju përcillet pas përcaktimit të qëllimit për të përcaktuar nëse ka një rast për aktakuzë, 

Unë kërkoj bashkëpunimin tuaj për të më njoftuar brenda dy ditëve nga marrja e këtij mesazhi për synimet tuaja për të ndjekur një hetim për këtë çështje.  Nëse gjatë kësaj periudhe kohore nuk dëgjoj nga ju me një përgjigje pozitive ose negative, ose nëse nuk e bëni, të paktën më tregoni se ju duhet më shumë kohë për të shqyrtuar çështjen dhe/ose nëse nuk kërkoni  informacion shtesë, unë do të supozoj se është për shkak se ju vendosët ta shpërfillni plotësisht këtë rast dhe do të vazhdoni në përputhje me rrethanat. 

Kur pranuat postin e Prokurorit të Përgjithshëm ju deklaruat se do të qëndronit të pavarur në diskutimet tuaja.  Tani është koha për t'i treguar popullit të Shqipërisë se qëndroni pas fjalëve tuaja duke marrë masa ndaj atyre që kanë kryer krime pavarësisht nga pozita e tyre apo përkatësia partiake. 

Me respekt, 

Gary Q. Kokalari 
 
 

28 Komente

 1. A
  Adriatiku

  KA SURRAT E DEL PLEHRA E TROPOJES VET ESHT I MBYTUR NE MUT , DHE NE MOS KY ME PLEHRAT E VET KA GJET DASHNOREN E ATIJ TJETRIT QE TE BEJ ZHUREM DHE TE GJEJ SEBEP PER NJE 97 TE DYT, KY PLEH KOPILI KA BER INSKENIMIN PER TA GODIT AI TJETRI, DHE KY KA PAGU SHERBYSEN QE TE DAL TE FLAS PALLAVRA , KY NDYRSIR E KOMBIT PER PUSHTET Q..T NE B...TH.I TILL ESHT SHPELLARI KOPIL I BIRI KURVES.

  1. V
   Vranakonti

   Eh,o zoti Geri Kokalari sa te drejte ke! Shume fakte kokeforte jane keto qe thoni ju,po kushe do t'i marin si fakte dhe t'i hetoi? Drejtesia ne shqiperi ka vdekur,se e ka vrare Sali Berisha me para. Saliu eshte me i forte se drejtesia,me forte se Amerika. Ai nuk ka lene njeri pa share e pa ofenduar nga drejtesia shqipetare dhe Ameriken,ambasaden e saj e ka bere cope cope dhe ai vazhdon te trimerohet akoma. Saliu e ka vendin ne burg familjarisht si te rrezikshem per shoqerine shqipetare.

  2. B
   Beni

   Stambolli digjet kurva Gerri krihet.Cdo gje per te shpetuar bythen e Rames . Geri i eshte bashkuar slites se qeneve te Rilindjes. Edhe pak Gerri se do te te bejne ambasador(ky eshte qellimi apo jo?).

   1. R
    Rrespekt Patriotit Gary Kokalari ...

    Beni , shprehja jote mbi Stambollin eshte nji Utopi . Kaq pak tru duhet me pas ne koke sa ,shprehjeve ti gjjeni vendin e perdorni ,nqs ja dini kuptimin ,per mos t'u bere qesharal para Opinionit . Saher ju Djeg Bytha e s'dini e s'keni te thoni gje ne lidhje me temen , merrni ne Goje Te Gjatin ./. e shruani idiotizma . Kto qe shkruen ne kte Leter nuk jan nji "Hartim" i Gerit por FAKTE te FBI-se mbi banden e Krimineleve familjes salih berisha dhe mediu . Qellimi eshte zbardhja e Fakte-ve dhe sigurishte qitja para Drejtesise e Kryekriminelit saleh berisha -shklzen berisha dhe mediu ,nen Akuzen- 1 ) Shperdorim te Detyres 2) Abuzime -qellim perfitimi _me Pronen Shteterore 3) Vrasje me paramendim ne Punishten e Cmontimit Gerdec _duke mos zbatuar asnji kushte Sigurie Teknike 4 ) Vrasje Mafioze te Deshmitarit _Kosta Trebicka , 5 ) trajtim joNjerzore i Viktimave te vrara nga shperthimi ne Gerdece , te ngarkuara ne Makinat e Ushtrise Medieut e saliut ,si te ishin mbeturina te X objekti _ te gjitha bashke - kto Akuza do mjaftonin per 25-vjet Burg per saleh berishen dhe mediun . Beni , keni nji tru teper primitive per kte Shekull dhe mungesa e Trurit duke qit budalliqe medieve ,nuk ju shpeton nga Ligji .

    1. B
     Bum bum

     O karush i ,respektum kuptohet, po geri thote ja dhashe fbi kto “FAKTET” dhe jo e kunderta , pra nuk ja dha fbi gerit siç thua ti . Qe nuk janë hartim i gerit por FAKTE te fbi . E sa per shprehjen e kurves , dukesh qe je STUDIUES elitar !!! Me kujton ate qe arifi thote per Sali ptotopapen “ He mo se nje koqe gkmari eshte”

     1. R
      Rrespekt Gary Kokolari

      Bum hum , s'je gjo tjeter vecse nji rrot shpelalri

    2. Z
     Zagali

     Ha mut o BENI ha se te bene mire.

     1. T
      Tahypi

      O Beno ! Jane fakte te pa diskutueshme me krimet dhe kontrabanden qe krimineli yt Breisha i ka bo me bandat tuaj.Zoti Kokalari i ka denoncuar qe ne kohen kriminelit, Berisha kur Rama ishte ne opozit,byth lepires jeti jo Zoti Kokalari!!

     2. T
      Teksas

      Pak ka atedhetare si Geri Kokalari .E mjera Shqiperi .

      1. e
       emigranti

       zhdukuni geri kkolari me shoke sepse ju e shkateruat shqiperine duke mbeshtetur nje hajdut - kriminel.JU me shoke i dhate doren atije kur dogji fabrikat dhe beri shume krime

       1. e
        emigranti

        zhdukuni geri kkolari me shoke sepse ju e shkateruat shqiperine duke mbeshtetur nje hajdut - kriminel.JU me shoke i dhate doren atije kur dogji fabrikat dhe beri shume krime

        1. B
         Ben

         Nuk e di se cfare do tregosh me kete o Gary por te gjithe ne ne SHBA kemi dosje..Mbase e di se FBI nuk ka juridiksion jashte SHBAse. Nese e lejon shteti mikprites, kane caktuar ndonje atachee ne Ambasadat Americane dhe varen nga State Department dhe keta nuk jane ne cdo shtet. Mbase te ndjekin ty se mos je marre me ndonje pisllik.

         1. X
          XHI BU

          Ja provat e faktet qe Berisha kerkon ,uleret ,akuzon ,se nuk ekziston dhe s ka njeri ne bote qe te me thote e te me sjelle nje prove apo nje fakt qe une kam kryer korrupsin familjare. Ja more Berishe prova e faktet jane ketu, por presionet e tuja e marifetet prej mafjozi ne bashkepunim me Fatmir Mediun e gjithe ministrat e perfolur per te cilet mesuam e kemi degjuar gjate kesaj periudhe jane aty ,masat ndeshkuse qe ke marre ndaj ushtarakeve qe nuk zbatonin urdherat ,apo nuk tu bindeshin i ndeshkoje e i persekutoje duke i shkarkua nga postet shtetrore qe mbanin sic veprove me Ina Ramen ,kurse ato qe u bindeshin urdherave i vlersove ., i gradoje si rasti i Aldo Bumcit.Aq me te turpeshme jane akuzat qe ngrene se te ka bere Luli.Edi Rama duke lobuar e ti more titullin e larte Non Grada. Kur faktet e korespondenca me prokurorin qenka aty ne sirtaret e prokurorise qe ti ja ke shtypur kryet per te mos ngritur zerin e hetuar. Ti pra e komandoje e kishe kapur per fyti drejtesin duke i persekutuar qe edhe sot nuk po ja mbane te hetojne,pasi frika dhe hija jote i ndjek kudo. Mbaje ta gezosh e mos u perpjek ta mohosh se bemat e tuja jane aty, kurrupsioni familjar eksiston por ndeshkimi penal mungon pasi njerzit kane punuar si mbeshtetes dhe mbulues te pislleqeve tuja e qeveritareve se bashku me taborrin tend qe te ndjekin akoma me shprese se po kthehet edhe nje here duke vjedhur e mbushur edhe nje here xhepat. Ndeshkimin ligjor akoma s ke marre por nga ana morale ke rene shume poshte. Leroje vendin le ta marri ne dore te rinjte njerez me potenciale nga radhet tona ka shume qe mund te mbledhin forcat per te bashkuar partin .Dorzoje mos i lodh njerzit , mos i co e perserit humbjen vetem e vetem per ta perdorur partine per interest e tuja.

          1. L
           Lala i Lushnjes

           Ruaj të drejtën time të besojë se Amerika e dinte mir se çfarë poshtërsie bëhej dhe se rruante menderen hiç fare.

           1. M
            Martin

            Sapo pashe filmin artistik "American Hustle" ("Ngutja amerikane")- një film kriminal historik amerikan i vitit 2013, i frymëzuar nga operacioni i FBI Abscam i fundit të viteve 1970 dhe fillimit të viteve 1980. Në të interpretohen Christian Bale dhe Amy Adams në rolin e dy artistëve mashtrues, të cilët detyrohen nga një agjent i FBI-së (Bradley Cooper) të organizojnë një operacion të përpunuar kundër politikanëve të korruptuar, duke përfshirë kryetarin e bashkisë së Camden, New Jersey (Jeremy Renner). Jennifer Lawrence luan gruan e paparashikueshme të personazhit të Bale. Historia perseritet cdo dite... mjere kush bie ne rrjetin e FBI-se.

            1. O
             Obobo

             Film kriminal ... duhet ta kishe kallezuar ne polici ... Nje njeqi qe shkruan film kriminal me siguri ka kuptuar shume nga jeta e na shet mend ne te tjereve!!!

            2. k
             k

             Zoteri I nderuar, mos humb kohë të meresh me ata hajdutë ordinerë të korruptuar dhe banditë mafjozë që nuk kanë asnjë ide dhe respekt per shtetin dhe detyrimet morale që sjell.Ata mashtrues non grata per korrupsion madhor dhe minim te demokracise do shpifin neser te kundërtën e asaj që kanë thene pa u turpëruar fare.

             1. P
              P

              Dhe. FBI fshiu bythen me leteren e e ketije kokpatates siç fshijne shqiptaret bythen me temen e Meros

              1. J
               Ja keshtu

               Ore a i lexoni ju gomarlleqet qe nxirrni per pbotim? "përbënte një krim kundër municioneve zyrtarë të qeverisë të angazhuar në shitjen e një përkthimi në shqip të kësaj letre (shih më poshtë) iu dërgua me email Sollakut më 22 tetor, megjithatë, ai nuk ishte në gjendje të kryente një hetim për faktin se u lirua nga detyra nga Pre Bamir Topi." Gjysma gjysma e s merret vesh asgje. Po lo kurrini per ndonje çmim me keto artikuj te shpifur?

               1. r
                rapsodi popullor

                Ngrehu moj ti Musile Kokalar nga ai varr, te shohesh ca keto pinjollet e tu te marr - njona ajo Eli me pare pas verres se Saliut - tjatri ky Gerri prej kohesh parkuar poshte by...Ramiut!

                1. !
                 !

                 rapsodi i shpelles , cfar shkrun o njeri Primitive hahaha ! O ti dhjefshin trut qent e rruges ,c'eshte ky koment dhe cfar kuptimi ka !

                 1. U
                  Une

                  Kur nuk di c'fare eshte shkruar pse te djeg ajo magje moj pikepyetja budallaqe !

                2. N
                 Noci

                 Neqoftese ekzistojnë Keta.fakte dhe dokumenta çdo gje eshte e qartë dhe kjo tregon gjendjen emocionale te eliderit qe kerkon sa me shpejt te rrezoje Ramen e te kapi drejtesine si dikur. Mirëpo tani jane amerikanet qe duan te vertetojne non graten me anen te drejtesise shqiptare siç e pat thene Eskobari.Mos te harrojme se ne SHBA ndodhet ish shefi i shtabit te asaj kohe qe mori strehim atje

                 1. N
                  Nuk do Bota Drejtesi ne Shqiperi

                  Noci , pse vertet mendon ti se "Mungojne Faktet" qe nuk u arrestua e nuk cohet para Drejtesise nji Shkerdhate Shpelle si saleh brrisha etj ? - Fakte ka pa funde ,sa nuk do mjaftonte as nji Denim 1000-vjet Burg per nji shpeller si ky , Shpirt te Perdhurnuar nga Djalli ,demet qe ai i ka shkaktuar ktij vendi ,jane te papagueshme nga cdo Denim ! Pra shkurt , nuk eshte Problemi i Fakteve ,por i deshires se Atyre qe Diktojne Shtetit e Instirucionet Shqiptare , Ata qe e bene kte kafshe Primitive _President dhe bashkpunuan ne shpartallimin e Shqiperise . Ata nuk lejojn te behet Drejtesi ne Shqiperi e as Shtet Ligjore ,sepse ashtu i leverdise .me na mbajt Gishtin ne Bythe gjithe jetes .Vetem idiotet mundet te mendojne se Dikush i intereson Drejtesia e Shteti Ligjore ne Shqiperi , kur Dikushi jovetem qe ka mbeshtetuir gjithe kto 32- vjet injoranetet e shpellarit dhe kriminelet , por diktoj ne shkaterrimin e gjithckaje ne kete vend qe nga Industria e deri ke Historia ,madje nuk te Lejon as Ushtri me pas e jo me Drejtesi ! Ore ,jeni ne Metro ju ? Gjithcka duket qarte .NUK DUAN TE FORTET NJI SHTET LIGJORE SHQIPTARE E AS ME USHTRI E INDUSTRI kjo eshte Politika e Botes Mike .

                 2. E
                  Ethem Lalaj

                  OK,Z.Kokalari: 1.Ina Rama u shurros kur Sb e ofendoi LAVIRE BULEVARDI.Në vënd që të kërkonte arrestimin Sb,F.Mediut,zenit,etj Ajo vazhdoi punën pa e shqetësuar më SaliKriminelin e shekullit 21. 2.Fakti që Sb ka tredhur drejtësinë që në 92 dhe në vazhdim deri sot me SPAK në koma nga frika e Sb-TMERR I KOMBIT,asgjë nuk do të ndodhi..! 3.Asnjë medje e Sb(800 TV portale) nuk e zë në goi se për ZENIN E SB U BË LIBËR E FILMË NË AMERIKË " Armët dhe ÇUNAT".Dhe filmi nuk u trasmetua në Shqipëri nga BANDITI SB. 4.E.DIVEROLI Amerikan u dënua 4 vite burg në Amerikë,ndërsa Zeni nuk është thirrur si i pandehur-SEKSER duke vën në rresht Ministrat e Sb. 5.Veç Jush..ka edhe nië dëshmitar kryesor për Gërdecin-Luan Hoxha që emigroi në Amerikë pasi drejtësia e Sb me urdhërin e tij e dënoi për të qepur gojën. 6.Në këtë afer korruptive kishte dijeni edhe Ambasadoti Amerikan-WIDES që vuri në gjumë Edi Ramën për protesta me qëllim që Sb të krenohesh për futjen në NATO,ku sot Ai dhe Shpura e tij mburret me këtë fakt që e kërkonte situata e kohës dhe jo se Sb nuk kishte bër krim Shtetëror me VKM. 6.SPAK tashmë i mer detyrat nga Ambasadorja KIM,ndaj po arreston vetëm majtas për korrupsion(dhe mir bën)por nuk po godet fare DJATHTAS që kupola e PD i ka lyer duart me gjak me mbi 20.000 të vrarë 1991-Shkodër deri 2021 Elbasan, Ku apeli i ka shtyrë 8 her gjyqet e Salialit(Babales) dhe Paplekës në Elbasan 7 herë. 7.Sb në 32 vite ka bërë 101 krime dhe asnjëherë nuk ka pranuar fajet e tij.Edhe për Gërdecin në TV KLAN Sb është shprehur..".. Nuk ka fai F.Mediu por unë(Sb KM).Vetëm për këtë vidio në çdo AIFON..sb duhej arrestuar..! 8.TREBICKA është krim më vehte.Ai u vra me pagesë nga dora e zezë e Sb si dëshmitar kryesor hiroshimës së Gërdecit. 9.Sb u shpall non grata nga DASH për korrupsion..etj në Shqipëri e jo në Amerikë.Dhe kur Sb dhe SPAK i kërkojnë PROVA,Pse DASH nuk i numërojnë 101 provat..një prej të cilave është Gërdeci për korrupsion Shtetror. -Ndaj Sb po i NXJER GJUHËN AMERIKËS,BE,SPAK,90 % TË POPULLIT SHQIPËTAR.

                  1. a
                   asd

                   Shume komentatore qenkan nga ata te pageses dhe te byrekut. Faleminderit Gary Kokalarait per kontributin e tij.

                   1. S
                    Sapa

                    Po Pederastet e SPAKUT nuk mund te kerkojne letra ne rruge zyrtare dhe duhet ta bejne njerezit e rruges?

                    1. 1
                     1

                     Ka komentues qe shajne z. Kokalari dhe nuk kuptoj arsyen.O te mjere qe djali i Saliut shiti pasurine tuaj dhe futi parat ne xhep ky eshte fakt.Qe djali Saliut vrau 26 veta dhe plagosi qindra te tjere edhe ky eshte fakt.Qe demet u paguan nga shteti ,pra nga xhepat tane edhe ky eshte fakt.Konkluzioni per ju eshte :rofsh sa malet Sali se Zeni mire na e beri,biles ne i japim dhe grate tona po qe nevoja.POPULL I MJERE

                     Lini një Përgjigje