“Një ditë edhe më e mirë do të vijë”, Mitsotakis voton bashkë me fëmijët

21 Maj 2023, 11:28Rajoni TEMA

“Një ditë edhe më e mirë do të vijë”,

Kryeministri Kyriakos Mitsotakis shprehu besimin se nesër do të jetë një ditë më e mirë pasi ka ushtruar të drejtën e tij të votës në Kifissia, ku ishte me djalin e tij Konstantinos dhe vajzën e tij Daphne, të cilët gjithashtu votuan për zgjedhjet.

“Sot votojmë për të ardhmen tonë. Ne votojmë për paga më të larta, votojmë për më shumë dhe punë më të mira.

Ne po votojmë për një sistem shëndetësor kombëtar më efikas, për një shoqëri me më pak pabarazi, për një atdhe më të fortë, me një rol të rëndësishëm në Evropë, me kufij të mbrojtur.

Zgjedhjet janë festa e demokracisë. Sot përgjegjësia për qeverisjen e vendit ju kalon ju qytetarëve, por jam absolutisht i sigurt se nesër do të gdhijë një ditë edhe më e mirë për vendin tonë”,-tha Mitsotakis.

Lini një Përgjigje