Një epokë e re LIND tashmë për ngjyrat e ekranit, ndërsa Quantum Dot takohet me NanoCell

15 Qershor 2022, 15:33Sociale TEMA

Një epokë e re LIND tashmë për ngjyrat e ekranit,

LG QNED Mini LED SJELL një epoke të re për televizorët LCD, duke kombinuar Mini LED me teknologjitë Quantum Dot dhe NanoCell në një ekran inovativ, lider në industri. Ky bashkim teknologjish jep një pamje jashtëzakonisht CILËSORE me një ngjyrë të zezë më të thellë dhe ngjyra më të gjalla. Nuk është vetëm ekrani që është përmirësuar, POR GJITHË eksperienca juaj e shikimit.

Mini LED bëjnë një ndryshim masiv.

Një epokë e re LIND tashmë për ngjyrat e ekranit,

Mini LED, është një teknologji e avancuar e burimit të dritës. ATO janë dukshëm më të vogla se dritat e pasme që gjenden në ekranet konvencionale LCD. Kjo lejon LG QNED Mini LED të paketojë më shumë LED dhe më shumë zona errësuese në ekran PËR TË NJËJTËN SIPËRFAQE. Rezultati i ndriçimit është maksimalisht më i lartë, ngjyra e zezë më e thellë dhe një nivel saktësie dhe detajesh që thjesht nuk mund të krahasohen me televizorët konvencionalë LCD.


Pamja më e mirë në televizorët LED/LCD LG.

LG QNED Mini LED përmban afërsisht 30,000 Mini LED për të prodhuar një pamje të ndritshme dhe me cilësi të lartë, ndërsa afër 2,500 zona unike të zbehjes ofrojnë ngjyra të zeza mahnitëse. Imazhi që rezulton duket aq i mirë sa mund të mendoni se është magjik.

Një shfaqje verbuese e ngjyrave, vëllim 100%.

Një epokë e re LIND tashmë për ngjyrat e ekranit,

Falë teknologjisë së jashtëzakonshme të riprodhimit të ngjyrave të televizorëve LG, ngjyrat arrijnë volumin e plotë në LG QNED Mini LED. I certifikuar nëpërmjet testimit të pavarur nga palët e treta, ekrani i evoluar kap me saktësi një gamë më të gjerë ngjyrash për të ofruar ngjyra të pasura që mbeten të shkëlqyera edhe në nivelet maksimale të ndriçimit. Kjo siguron një eksperiencë të gjallë dhe gjithçka që ju shikoni është ekzaktësisht siç ka qenë ideuar.

Çertifikuar në mënyrë të pavarur nga Intertek, Vëllimi 100% i ngjyrave do të thotë që LG QNED Mini LED mund të shprehë 100% të spektrit DCI-P3 në një hapësirë ngjyrash 3D që mbulon gamën e plotë të ndriçimit të televizorit. Me fjalë të thjeshta, kjo do të thotë që ngjyrat mbeten të gjalla, pavarësisht se sa i ndritshëm apo i errët është ekrani.


100% konsistencë ngjyrash

Një epokë e re LIND tashmë për ngjyrat e ekranit,

Ngjyra të jashtëzakonshme edhe nga këndet më të gjera të shikimit.

Jo vetëm që ngjyrat mbeten mahnitëse me shkëlqim të lartë në LG QNED Mini LED, por ato riprodhohen gjithashtu me qëndrueshmëri të lartë falë teknologjisë inovative të ekranit të televizorit. Konsistenca e ngjyrave arrihet falë këtij ekrani të vençantë edhe në kënde ±30°. Me 100% konsistencë ngjyrash, gjithçka që shikoni në TV LG QNED Mini LED shfaqet me ngjyra të pasura, origjinale edhe kur shikohet nga kënde të gjera, madje edhe ne ekrane masive si 86”.

Zhytuni ne ekranet e medha dhe jepi vlere argetimit.

Bukuria e plotë e ekranit LG QNED Mini LED është edhe më spektakolare kur shihet në një ekran ultra të madh. Përafërsisht 30,000 mini LED dhe teknologjia e riprodhimit të ngjyrave të LG-së ofrojnë gjithçka që shikoni me detaje dhe qartësi të përmirësuar, madje edhe në ekranin tonë më të madh 86 inç, duke e bërë më të lehtë se kurrë të humbisni në programacionin tuaj të preferuar.

Risia për të cilën të gjithë po flasin.

Pa dyshim që kjo risi dhe teknologji e përdorur është më e përfolura dhe e diskutuara momentalisht.

8K…Rezolucioni i jashtëzakonshëm për qartësi mahnitëse.

LG QNED Mini LED nuk i mungon asnjë detaj, edhe në një ekran ultra të madh falë Real 8K. Duke kombinuar një ekran inovativ me nivele gatishmërie perfekte të modulimit të kontrastit dhe afërsisht 33 milionë piksele – sa më i lartë të jetë densiteti i pikselit, aq më i mirë është rezolucioni i ekranit – televizori jep pamje me një nivel të jashtëzakonshëm detajesh për një përvojë shikimi vërtet spektakolare.

Lini një Përgjigje