Festa unike e tifozëve nga Shkupi, dhurojnë gjak për 28 Nëntor

28 Nëntor 2023, 21:40Sport TEMA
Festa unike e tifozëve nga Shkupi, dhurojnë gjak për 28

Grupi i tifozëve “Shvercerat” nga Shkupi kanë festuar 28 Nëntorin në mënyrë unike.

Në stadium, por jo duke tifozuar. Duke dhënë gjak.

Të organizuar së bashku me Kryqin e Kuq, për disa orën sot me 28 nëntor, hapësira në të cilën tifozët mbështesin ekipin e tyre të zemrës, u shndërrua në një hapësirë bamirësie dhe kujtim për të gjithë të rënët për kombin shqiptar.

1 Komente

    Lini një Përgjigje