Deklarata e BE pas miratimit të ligjit për zonat e mbrojtura, Rama: 100% në një mendje me Bashkimin Europian

22 Shkurt 2024, 12:30Politika TEMA

Deklarata e BE pas miratimit të ligjit për zonat e mbrojtura, Rama:

Kryeministri Edi Rama ka shpërndarë reagimin e delegacioni të BE për miratimin e ligjit për zonat e mbrojtura.

Në këtë reagim delegacioni i BE nënvizon se do të ndjekë me shumë vëmendje zbatimin e dispozitave të reja ligjore për zonat e mbrojtura, në përputhje me kuadrin ligjor të BE-së për mbrojtjen e mjedisit dhe angazhimet ndërkombëtare të Shqipërisë.

Kryeministri Edi Rama shkruan se është “100 % në një mendje me Bashkimin Europian”. 

"100% në një mendje me Bashkimin Europian!

Me vizionin e Shqipëria 2030 dhe vullnetin e palëkundur për ta bërë këtë vend një destinacion turistik të nivelit më të lartë mesdhetar, ne kemi bërë në 10 vitet e fundit një përparim shembullor në mbrojtje të biodiversitetit dhe sot jemi të parët në rajon për sasinë e zonave të mbrojtura.

Ndryshimet e sotme e forcojnë bazën e rrugës sonë ambicioze për zhvillim të qëndrueshëm në harmoni me bukurinë mahnitëse të Shqipërisë", - shkruan Rama.

Deklarata e BE pas miratimit të ligjit për zonat e mbrojtura, Rama:

4 Komente

 1. V
  Vito mashtruesi, shoku i Orneles se Varuzhanit

  Hajduti i Lindes

  1. V
   Varuzhani

   Pervec teje Vito , sa idiote te tjere ka pjelle joteme , pervec atyre qe ka pjelle me burra te tjere ?

  2. P
   Portokall

   Vetem ne Shqiperi dhe gjoja parqet kane 59 kafe brenda....ne Europe duhet te maresh buken me vete....

   1. P
    Portokall

    Ligji u be per Butrintin dhe bufi e di....po po do e monitore be...e bene ligjin ustallaret...

    Lini një Përgjigje