Një ditë pas kritikave të Ramës në Asamble, Bledi Çuçi mbledh Grupin Parlamentar të PS: Konsiderojeni këtë si periudhë fushate

12 Shkurt 2024, 10:56Politika TEMA
Një ditë pas kritikave të Ramës në Asamble, Bledi

Bledi Çuçi mblodhi sot Grupin Parlamentar të Partisë Socialiste për të diskutuar mbi axhendën e javës së re në Kuvend.

Në fjalën drejtuar deputetëve të mazhorancës, fillimisht ai rikujtoi edhe njëherë porositë e kryetarit të partisë në Asamblenë e mbajtur një ditë më parë.


"Duhet një prezencë e shtuar fizike në terren sipas zonave tuaja. Konsiderojeni këtë si një periudhë fushate duke nisur që nga dje.

Është shumë e rëndësishme që procesin zgjedhor brenda partisë ta ndjekim personalisht. Ka nevojë për ritëm të shtuar për të kapur afatet", u shpreh Çuçi.


Lidhur me seancën e ditës së enjte, Çuçi foli për projektligjet që janë në rendin e ditës për t'u votuar. Bëhet fjalë për Projektligjin “Për festat zyrtare e ditët përkujtimore” dhe Projektligji “Për ratifikimin e marrëveshjes në lidhje me programin e shkëmbimit të studimeve universitare në Evropën Qendrore".

Sa i përket Amnistisë Penale do të shqyrtohen nëpër komisione gjatë kësaj jave amendamentet që janë propozuar në mënyrë që projektligji të shkojë për votim në seancën e javës së ardhshme.

 

Lini një Përgjigje