PD i kërkon Gjykatës së Lartë të zbardhë vendimin e 27 dhjetorit për vulën

23 Shkurt 2024, 12:13Politika TEMA
PD i kërkon Gjykatës së Lartë të zbardhë vendimin

Indrit Sefa, përfaqësues ligjor i PD ka dhënë një deklaratë për mediat para Gjykatës së Lartë.

Ai kërkoi zbardhjen e vendimit në një kohë sa më të shpejtë, ndërkohë që ka kaluar 2 muaj nga vendimi i datës 27 dhjetor, që vendosi të kthejë për rishqyrtim në Apel çështjen gjyqësore për “vulën” e Partisë Demokratike.

“PD ka bërë kërkesën e tretë zyrtare depozituar gjykatës së lartë për zbardhjen e vendimit të datës 27, për t’i dhënë mundësi kësaj gjykate që të japë vendim për çështjen e PD.

Po mbushet praktikisht dy muaj dhe është jashtë afateve për shkeljen e vendimit. Ne duam që zgjidhja gjyqësore e PD të jetë përfundimtare dhe e shpejtë. Ne flasim zyrtarisht me gjykatën. 

Në datën 27 janar ishte kërkesa e parë. Do bëjmë kërkesa të vazhdueshme deri në zbardhjen e vendimit. Ky është detyrim që ka gjykata. Duhet të përshpejtohen procedurat. Ne duam që kjo çështje të zgjidhet sa më shpejt, që demokratët të jenë të qartë për ligjet drejtuese të organeve të PD-së”, tha Sefa.

Lini një Përgjigje