Yuri Kim takim me drejtoreshën e SHISH: Me rëndësi bashkëpunimi i fortë SHBA-Shqipëri në sigurinë kombëtare

8 Qershor 2023, 14:18Politika TEMA

Yuri Kim takim me drejtoreshën e SHISH: Me rëndësi

Ambasadorja amerikane Yuri Kim ka vizituar sot Vlora Hysenin, drejtoreshën e Shërbimit Informativ Shtetëror, për ta uruar për emërimin e ri dhe për t’i uruar suksese në këtë rol të rëndësishëm.

Të dyja ranë dakord mbi rëndësinë e bashkëpunimit të fortë SHBA-Shqipëri në sigurinë kombëtare dhe inteligjencën.


Ambasadorja Kim shprehu gjithashtu mbështetjen për përpjekjet e reja për të siguruar që Shqipëria të jetë në gjendje të përballojë me efektivitet sfidat.

“Yuri Kim ka vizituar sot Vlora Hysenin, Drejtoreshën e Shërbimit Informativ Shtetëror, për ta uruar për emërimin e ri dhe për t’i uruar suksese në këtë rol të rëndësishëm. Të dy ranë dakord mbi rëndësinë e bashkëpunimit të fortë SHBA-Shqipëri në sigurinë kombëtare dhe inteligjencën. Ambasadorja Kim shprehu gjithashtu mbështetjen për përpjekjet e reja për të siguruar që Shqipëria të jetë në gjendje të përballojë me efektivitet sfidat.”, njofton ambasada përmes Twitterit.

1 Komente

  1. M
    Mondi Vlore

    SHISH nje zyre e Semit ne provincen amerikane e cila pwrdoret si leter higjenike nga SHABA! Shtet pa pik dinjiteti ku qeverisemi nga çdo kinez apo gjithfar rracash qe amerika dergon me Shqiperi

    Lini një Përgjigje