Air Albania përgënjeshtron lajmet e rreme: Financat tona të shëndetshme dhe në shërbim të destinacioneve të reja!

15 Nëntor 2023, 16:42Sociale TEMA

Air Albania përgënjeshtron lajmet e rreme: Financat tona të
Duke marrë shkas nga interesimet mediatike rreth aktivitetit tregtar të Air Albania qartëson opinionin publik se asnjë llogari e kompanisë nuk është sekuestruar dhe çdo pohim ndryshe është një ekzagjerim i rremë i një procedure private të kompanisë me palë të treta përmbaruese. 

Kjo lloj procedure shfaqet rregullisht në sektorin tregtar dhe nuk ka ndonjë ndikim të drejtpërdrejtë në punën tonë të përditshme.

Air Albania mbetet e përkushtuar për të ofruar një përvojë të shkëlqyer udhëtimi me oferta të dedikuara dhe me komoditet të plotë për pasagjerët.

2 Komente

 1. B
  Balli pa Balluke

  nuk i interson kujt shendeti juaj, e rendesishme eshte te mbrohet konsumatori dhe per kete kemi nenen parti dhe baben edvin

  1. p
   paemer

   me 3% te tregut qe ka air albania nuk eshte faktor fare ....si te falimentojne si jo si mungojne kujt ....

   Lini një Përgjigje