Breshëri shkatërron të mbjellat në Kuçovë: Nuk ka më as grurë, as fruta dhe perime

30 Maj 2023, 20:09Sociale TEMA

Breshëri shkatërron të mbjellat në Kuçovë: Nuk

Reshjet e shiut dhe breshërit në Kuçovë nuk kursyen as të mbjellat në fusha.

Ndërkohë që fermerët e drithërave prisnin të korrnin grurë, tashmë në fushat e tyre nuk ka mbetur asgjë.

Por ky nuk është rasti i vetëm që janë dëmtuar fushat me grurë.

Fermerëve të Kuçovës, këtë vit nuk do ju mungoj vetëm gruri, por edhe frutat dhe perimet.

Shiu dhe breshëri i dendur ra për një orë e tridhjetë minuta, nuk dëmtoi vetëm shtëpitë e banorëve te Kuçovës, por edhe bujqësinë, ku për shumë familja të ardhurat e vetme i sigurojnë nga toka që tashmë u është përmbytur.

Lini një Përgjigje