VIDEO: “Republika e parë” bën bashkë gazetarë, politikanë e diplomatë

19 Nëntor 2022, 18:48Kulturë TEMA

 

VIDEO: “Republika e parë” bën bashkë gazetarë,

Gazetari Mero Baze ka promovuar dje publikimin e librit “Republika e parë”, na ambientet e hotel Tirana.

Prezent në promovim kanë qenë politikanë, diplomatë dhe gazetarë.

Video e mëposhtme tregon disa nga këto momente.Lini një Përgjigje