Muli harton platformën e negociatave me Gaz Bardhin 

1 Shtator 2023, 20:14Antena TEMA

Muli sot ju përkushtua hartimit të platformës së negociatave me Gaz Bardhin rreth bashkimit të grupit të Doktorit.

Lelo, i cili ishte hartues i tekstit, i bëri disa sugjerime për ta zbutur pak dhimbjen e deputetëve që duan të bashkohen me Doktorin.

-Parimisht e ke mire, i tha Lelo, por duhen bërë disa ndryshime.

-Çfarë ndryshimesh, tha Muli?

-Po ja, këtu tek pika 2 ku thua “Grupi jonë bashkohet me dëshirë dhe entuziasëm me grupin e Sali Berishës….”.

Ta korrigjojmë pak. Këtë me dëshirë ta heqim.

Dhe këtë me entuziasëm ta heqim.

Ta lëmë “grupi jonë bashkohet me grupin e Sali Berishës…”.

-Po mirë dakord, si të duash, tha Muli, por aty problem bashkimi është, nuk është qejfi i bashkimit.

-Edhe tek kjo pika 3, ku thua “Grupi i deputetëve, e ka për nder të ketë kryetar të Partisë, Sali Berishën, për shkak të historisë së tij 32 vjeçare…”.

Ta zbusim pak. Ta heqim këtë e ka për nder.

-Po si ta bëjmë, e ka për detyrë?

-Jo, ta lëmë “Grupi jonë nuk ka problem me kryetarin, por me parimet e demokracisë….”.

-Dakord, ti e di, tha Muli, por kot po fut duart.

-Edhe tek pika e fundit kam një vërejtje, tha Lelo.

Aty ku shkruan “Grupi jonë, është i vendosur që në sesionin e ri parlamentar të bëjë gjithçka që është e mundur për të përfaqësuar demokratët nga udhëheqësi i tyre i vërtetë…”.

-Po kjo çfarë të keqe ka?

-Sikur ta bëjmë nga udhëheqësi i tyre legjitim. Duket më serioze.

-Bëje si të duash, boll ta dinë që është fjala për Doktorin, tha Muli.

-Po pra, kjo është ideja, tha Lelo.

Dhe ata të ndjehen që janë seriozë, dhe nuk i bëjnë lajka Doktorit.

Lini një Përgjigje