Muli kërkon të ndalet rivaliteti mes Belos e Gazit 

3 Prill 2024, 20:22Antena TEMA

Rivaliteti që ka shpërthyer mes Belos dhe Gazit po e shqetëson Mulin. Edhe pse Muli është me Belon, porosia e Doktorit është që Gazi na duhet deri në zgjedhje.. 
Kështu rivaliteti i parë u shfaq ditën që do arrestoheshin drejtorët që kishte denoncuar Belo. Gazi doli paradite dhe denoncoi Olsin. 
Pastaj Belo ja mori hakun në Tv tha që ai denoncimi i gazit ishte përsëritje e denoncimit të Doktorit. 
E gjithë kjo Mulit i krijon idenë e rrezikut të përçarjes përsëri. 
-Duhet ta ndalim këtë gjë i tha Lelos. Sajo ndonjë debat tjetër që të dukemi të bashkuar. 
-Po e vështirë tha Lelo, se ne mirë që jemi të përçarë vet po i duam të përçare dhe socialistët. Njëra palë na bëhet me Lalin një me Ramën ndërkohë që Lali me Ramën janë bahskë. Ne u qajmë hallin. Të paktën të bëhet një me Lalin një me Belën. 
-Dhe ajo fabulë ra tha Muli se prokurori që ka arrestuar drejtorët e Belës ka arrestuar dhe drejtorët e Lalit. Nuk pi më ujë. 
-Atëherë të gjejmë një gjë më të fort që të bashkohemi në ndonjë aksion tha Lelo. Për shembull të bashkohemi tek amnistia. 
-Dhe aty kemi të ndarë tha Muli, se Gazi është kundër Salianjit, ne jemi pro. 
-Po mirë atëherë të bashkohemi tek reforma zgjedhore. Të fokusohemi aty. 
-Vështirë do jetë tha Muli, se Gazi do lista të hapura, se e di që nuk e vëmë në vend të mirë, Belo do listë të mbyllur se e di që do jetë i pari i Tiranës. 
-Po mirë atëherë të shikomë mos bëjmë betejë të përbashkët për këto komisionet hetimore për shëndetësinë. 
-Dhe aty nuk bashkojmë gjë tha Muli, se Albana nuk e lë Gazin as të flas fare. E do për vete. 
-Po sdi ctë them atëherë tha Lelo. E vetmja pikë që bashkohen të gjitha palët është që Doktori të jetë kryetar i përjetshëm i PD. Të luftojmë ta futim në statut të partisë këtë. Prap do zihen se kush është numri 2 tha Muli. Se unë nuk u hap rrugë. 
-Atëherë nuk kemi shans tha Lelo. Më mirë të themi i kemi ndarë detyrat, disa të sulmojnë Lalin disa Ramën, që të hutojmë kundërshtarin. 
Të bëmë sikur e bëjmë vet me dëshirë. Ndryshe nuk ja dalim dot. 
 

Lini një Përgjigje