Muli në siklet mos e akuzojnë si bashkëpunëtor të Ramës 

5 Prill 2024, 18:38Antena TEMA

Muli u vu dje në siklet, pasi i provuan që ai ka marrë pjesë në seancë plenare më 4 prill, ndërkohë që dënimi i mbaronte më 5 prill. 

Në fakt ai vet ishte në dilemë a ta paraqiste këtë si heroizëm, apo të fshihte. 

Lelo e porositi të mos e bënte publik, se dukej si pazar me Ramën. 

-Nëse thua që e kisha dënimin deri më 5 prill, por mora pjesë duke mos pyetur për Ramën, nuk ta beson njeri, i tha Lelo.

Do thonë këta janë në pazar me njëri -tjetrin dhe Rama e ka lejuar.

Aq më tepër që komandanti i ri i Gardës e di çdo të thotë të tolerojë këtë gjë. 

-Po tani që doli, si ta interpretojmë, tha Muli? 

-Tani thuaj është faji i socialistëve që u ra vigjilenca nga marrëveshja me ne.

Por jo se kishim pazar. 

-Po këtë hall kam, tha Muli, se mos bëj ndonjë dëm kot.

Do marrin më qafë këtë Linditën.

Se tek ajo dyshojnë si ideatore e marrëveshjes me ne. 

-Po Lindita të thotë ja kam deleguar Gjekmarkajt këto dënimet dhe ai pastaj thotë desha dhe e lashë, se s’kanë çfarë t’i bëjnë. 

Ke dhe një mundësi tjetër, të thuash kisha harruar fare që isha dënuar dhe kjo për ty besohet menjëherë. 

-Po kjo qenka më e mire, tha Muli. 

-Patjetër, tha Lelo. Maksimumi do thonë që, pak halle ka Muli, të mbajë mend dhe kur është dënuar.

Ti s'mbaje mend që ishte burgosur në Prizren më ‘91, e jo të mbash mend që të ka internuar Lindita. 

Lini një Përgjigje