ABI Bank prezanton para Bordit projektet e reja:Prezence te rëndësishme ne korporatat e mëdha dhe te mesme ne te gjithë vendin

21 Mars 2024, 11:07Ekonomia TEMA

 

ABI Bank prezanton para Bordit projektet e reja:Prezence te

Abi Bank organizon takimin e radhës së bordit me klientë e bashkëpunëtorë, prezantohen projektet e reja
Abi Bank tashmë me prezencë të rëndësishme ne korporatat e mëdha dhe te mesme ne te gjithë vendin dhe sektorët e ekonomisë organizoi takimin e radhës të Bordit me klientët dhe bashkëpunëtorët

Abi Bank tashmë me prezencë të rëndësishme ne korporatat e mëdha dhe te mesme ne te gjithë vendin dhe sektorët e ekonomisë organizoi takimin e radhës të Bordit me klientët dhe bashkëpunëtorët


Në fjalën e tij, Drejtori i Përgjithshëm i ABI Bank, Z. Andi Ballta tha se Abi është pozicionuar si një bankë butik dhe po kontribuon direkt në financimin e veprave te rëndësishme në turizëm dhe infrastrukture

“Synimi ynë është të sjellim në treg produkte dhe shërbime të sprovuara në efikasitetin e tyre që mbështesin direkt dhe ne mënyrë domethënëse rritjen e ekonomisë. Gjate ketij viti jane hapur katër degë të reja dhe objektivi ynë është të hapim dhjetë dege brenda vitit 2024. Banka rritet me rritjen e klienteve dhe sot ABI ka një prezence te rëndësishme ne korporatat e mëdha dhe te mesme ne te gjithë vendin dhe sektorët e ekonomisë” nënvizoi Andi Ballta, drejtor i përgjithshëm i Abi Bank.

Lini një Përgjigje