Muli gjen arsye përse dështoi debati për McGonigalin 

2 Mars 2023, 20:02Antena TEMA

Muli thirri me urgjencë Lelon të gjenin një fabulë që të justifikonin dështimin me McGonigalin.

Lelo, i cili ishte ende i mërzitur nga dështimi, ishte bllokuar dhe nuk kishte ndonjë ide.

-Duhet t'ia hedhim fjalin Lul Bashës patjetër, tha Muli.

-Ai nuk erdhi fare, tha Lelo.

-Aq më keq, tha Muli.

-Ok atëherë. Do themi meqë Rama kishte bërë plan me Lulin që të mos pranonin kërkesën e Doktorit për debat, por kërkesën e Alibeajt.

Kjo është skemë bashkëpunimi e tyre, se ata duan të forcojnë si opozitë Alibeajn.

Doktori e braktisi debatin pasi nuk mund të rrinte aty t’i jepte fjalën me leje Alibeaj.

-Kjo është një zgjidhje e mire, tha Muli.

Duhet të gjejmë dhe ndonjë gjë tjetër se mos na shkrefen militantët nesër për miting.

-Atëherë të hapim fjalë se ne duhet të bëheshim gati për lutë nesër e nuk mund të humbisnim kohë në Kuvend.

Do hapim fjalë se ikëm dhe bëmë trajnimin e njerëzve që do sulmojnë Kryeministrinë dhe Gjykatën e Tiranës. Kjo i karikon.

-Po, tha Muli, por ka dhe ndonjë rrezik, se secili do thotë e paskan gjetur njësitin këta dhe nuk vjen njeri, ngaqë nuk i kemi kontaktuar.

-Epo ç'fat te kemi, tha Lelo.

Ti më gjej një gënjeshtër the, nuk më the më gjej një zgjidhje.

Lini një Përgjigje