Muli ka shprese se 3 marsi është ditë shansi për Doktorin 

28 Shkurt 2023, 19:14Antena TEMA

Duke biseduar sot me Lelon për suksesin e 3 marsit, Muli kishte një argument të fortë në favor.

-Doktori e ka shans 3 marsin, i tha Lelos.

Se ti je i ri dhe nuk e njeh historinë.

-Pse e ka shans, i tha Lelo?

-Më 3 mars 1997, Doktori arriti të rizgjidhej president, edhe pse kishte gjithë botën kundër.

Shpalli gjendjen e jashtëzakonshme dhe mblodhi parlamentin dhe u ribë president.

Ata amerikanët këmbëngulën ta shtynte, por ai nuk lejoi kurrë të shkelej Kushtetuta.

Ajo ka qenë dita e madhe e triumfit të tij.

Tani pas 26 vitesh jemi në të njëjtën situatë.

Prapë amerikanët po kundërshtojnë Doktorin të vijë në pushtet dhe duan ta sabotojnë më 3 mars.

Por ai 3 marsin e ka ditë shansi. Do fitojmë.

-E kisha harruar këtë, tha Lelo.

Unë atëherë kam qenë bashkëpunëtor tek “Koha Jonë” dhe mbaj mend kur erdhën ata rojet e Doktorit natën, që na dogjën gazetën.

Atëherë nuk e njihja sa burrë i mirë ishte dhe u mërzita.

Tani që e mendoj pas 26 vitesh mendoj se ka vepruar drejt.

-Ky është 3 marsi i dytë i tij, tha Muli.

Ka përballë të njëjtit kundërshtarë, SHBA dhe socialistët.

Të dy ka për t’i mundur.

-Puna ishte se më 3 mars e mori e më 9 mars e dorëzoi, tha Lelo.

Mirë është mos ta kujtojmë atë gjë se një javë e mbajti pushtetin pas saj.

Dhe kështu i bie të fitojmë më 3 mars e të humbasim më 7 mars, të mos na regjistrojnë në zgjedhje.

-Këtë radhë jemi dhe më të fortë, tha Muli.

Atëherë kishim gjithë botën kundër, plus popullin në rrugë kundër nesh.

Tani përveç Amerikës dhe Anglisë, gjithë botën e kemi me vete dhe popullin në rrugë pro nesh.

Dëgjo mua, e ka ditë shansi.

1 Komente

  1. Roberto

    3 Marsi dite shanci???Po, po thuaj Mulit. 3 Marsi do jete dita qe Muli bashke me Berishen do hane mu*in e rradhes.

    Lini një Përgjigje