Muli gjen zgjidhje për çështjen e dosjeve 

30 Korrik 2022, 20:34Antena TEMA

 
Muli thirri sot Lelon për konsultën e ditës. Temë e bisedës ishte cështja e Liros.  
-Si do tia bëjmë këtij tha Muli. Doktori thotë mbroheni sa të mundni, por nuk e shpëtojmë dot. Si thua ti ja vlen ta mbrojmë kot. 
-Detyra jonë është ta mbrojmë,- tha Lelo, ndryshe na shkatërrohet opozita. Por dhe ai duhet të na ndihmoj. Të na jap ndonjë ide si ta mbrojmë. 
-Ai rri me Faron gjithë ditën se mendon se ai e di skemnen e dosjee. Faro të vetmin koleksion që ka në shtëpi është “Në Shërbim të Popullit”. Dhe po gërmon ca të gjej ndonjë gjë aty. 
-Po ça do gjej aty tha Lelo. Ajo është krenari e socialistëve. Duhet të gjejmë ndonjë gjë që u prish punë jo gjëra që u ndreqin punë. Në rastin konkret puna është si të fshehim dosjet e këtij. 
-Ke ndonjë ide ti tha Muli. 
-Kam një ide,- tha Lelo. Tek projektpropozimi për dosjet ti bashkohemi dhe ne me një amendament dhe të themi që dosjet të jenë në e-albania. Kush ti doj për vete ta kërkoj dhe ta marr. 
-Kjo qenka fantastike,- tha Muli. Kështu s'na merr vesh njeri kur aplikojmë. 
-Nuk e kam aty,- tha Lelo. Kam një plan më të madh. Pasi ti hedhin ata onlinë tek - albania fusim hakerat dhe i fshijme. Aty pastaj skanë çfarë na bëjnë më. Sic është bëre e-albania që e sulmojnë cdo javë nuk merret më vesh. 
-Kjo qenka e bukur,- tha Muli. Aty u dashkan futur dhe këto urdhrat për “non grata”. Ti fshijmë dhe ato. 
 

1 Komente

  1. E
    ENTSOE

    Brilante, humor me 7 yje!

    Lini një Përgjigje