Muli i shqetësuar që askush nuk do koalicion me Doktorin 

6 Mars 2023, 19:36Antena TemA

Negociatat e Mulit këto 24 orë shkuan kot.

Biseda e parë qe me Gonin. Duke menduar se atë e kishin të sigurtë, e morën lehte punën.

-Të them një gjë unë vlla ty, ja nisi Goni.

Unë kam lënë nom. Kam ble makinën më 2015 dhe e mbaj në garazh prej jush.

Më 2017 më thatë mos e nxirr se mërzitet Luli. E lashë  në garazh. 

Më 2019 mos e nxirr se s’do shkojmë zgjedhje fare.

E lashë në garazh 

Më 2021 mos e nxirr se kena makinat tona, e lashë. 

E kam ble me lekë atë partinë plako.

Ta provoj një herë para se e me e çu në varreza a bë a s'bë. 

Ju keni marr fund për vete tani, të paktën të provoj partinë time.

Se ma keni kalbur tuj ndenjë kot.

-Ke të drejtë, tha Muli, por këtë nuk po të themi mos e nxirr.

Nxirre, po na e jep me qira ne.

-Jo mor yahu s'ia kam hyp vet akoma, me ua dhënë ju.

Nuk bohet kjo punë.

Muli i mërzitur shkoi tek Nard Ndoka.

-Ke ndonjë ide, i tha? Si tia bëjmë?

-E kemi gati skemën. Unë dhe Dulja formojmë një koalicion dhe ju sillni kandidatët.

Kryetar koalicioni zgjidhni kë të doni, ose unë si katolik, o Dulen si ortodoks.

Kandidatët i kemi myslimanë.

-Po jo, tha Muli, për këtë pieta, si mund të shmangim emrat tuaj si kryetarë.

-Po si mor Muli, me shmang emrat tanë.

Si me thenë prindi 1 dhe prindi 2! Ça kjo punë mo burrë.

Ne kemi një jetë që s'na vjen turp prej Sali Berishës që e quajmë kryetar tonin, kurse ju u vjen turp prej nesh që jena njerëz të pastër. 

Në fund e la takimin me Kujtim Gjuzin. 

-A firmos dhe ti që Doktori të jetë në koalicion me ju, i tha Muli?

-Po mo burrë firmos, po duhet të betohet që këtë radhë do jetë konservator i vërtetë, i tha Gjuzi.

Nuk dua më devijime nga rruga jonë.

-Patjetër do qëndrojmë besnikë, tha Muli.

-Hajde për hajër, tha Gjuzi.

Dhe thuaj Doktorit të pajtohet me Kokalarin, se konservatorët e vërtetë nuk mbajnë mëri.

Lini një Përgjigje