Muli tregon si përgjuan Lulin tek pallati i Jozit 

11 Maj 2023, 18:21Antena TEMA

Televizioni Zeni.TV transmetoi dje një pamje të Lulit duke hyrë në një pallat.

Më pas montuan dhe një hyrje të Taulant Ballës.

Lelo u bë shumë kurioz dhe i erdhi inat që ja kishin mbajtur sekret këtë skup për zgjedhjet.

-Si ja arritët, tha Lelo?

-Kishim dy përparësi, tha Muli.

Kur tradhtoi Jozi, Gon Kuliçi i tha këtij pronarit që e ka shok, të vendosë kamera kush hyn e del tek pallati i Jozit.

Meqë atë pallatin e ka bë babi I Joridës, që të mos binte në sy, e vunë tek ky pallat, që të kontrollonte hyrjen.

E dyta, në atë pallat banojnë dhe plot bashkëpunëtorë të tjerë të Lulit, përfshi Preçin dhe ca tipa të tjerë afër tij.

Një ditë roja i pallatit konstatoi se në pallat u shfaq Luli.

Ai e ndoqi me kamera ku shkoi dhe pa që e kishte ftuar për darkë këshilltarja.

Lajmëroi menjëherë.

I thamë na jep kamerën.

Kjo ka tre muaj që e kemi siguruar.

Pastaj na u desh të regjistrojmë Taulantin kur hyn në një pallat e të montojmë sikur hyn në të njëjtin korridor.

-Po Jozi e ka dit që e përgjoni?

-Besoj që jo. Por nuk ka pas abuzime.

Nuk i ka shkuar njeri për vizita nga armiqtë.

Kurse këtë këshilltaren e Lulit dhe Preçin e kemi se çfarë bëjnë çdo orë të ditës.

Këtë e kemi dhe në çdo pallat ku janë njerëzit e Lulit.

-Ky qenka Big Brother, tha Lelo.

U marrosëm kot pas Luizit.

Paskemi pas regjisorin tonë më të talentuar.

Lini një Përgjigje