Mulit po i dalin primaret nga duart 

13 Tetor 2022, 17:31Antena TEMA

Pas premtimit të Doktorit për “primare” edhe pas problemeve që hapen me aleatët, Muli është gjendur papritur para shpërthimit të një gare brenda PD, që nuk po e kontrollon dot.

Këlliçi ka dalë kandidat. Bogdani ka dalë kandidat.

Ndërkohë priten dhe tre të tjerë.

Për të frenuar garën e parakohshëme, Muli kërkoi një konsultë me Lelon, se si mund të menaxhohej kjo situatë.

-Nuk kam shumë përvojë në këtë punë, tha Lelo.

Doktori mund ta bëjë më mirë këtë punë, duke dhënë sinjalin e duhur.

-Po çfarë mund të bëjë?

-Po ja, mund të thotë që kjo është një garë e mrekullueshme.

Ka shumë kandidatë, njëri më i mirë se tjetri.

Dhe fillon i lexon emrat me radhë me të njëjtin tonalitet.

Në fund, kur të shkojë emri i Këlliçit thotë: Por mes tyre është një emër i shkëlqyer, një demokrat i flaktë, një intelektual i madh, dhe i përmend emrin.

Aty e kuptojnë të gjithë që ai është kandidati e pushon gara.

-Kjo është ide e mire, tha Muli.

Por puna është se për kë emër duhet të thotë?

-A, këtë se kemi unë e ti në dorë.

Ne i japim 10 emra, ja lëmë përpara dhe i themi këta duan të konkurrojnë

Ai t’i shikojë dhe të thotë kush është më i miri.

Pastaj atë e zgjedhin demokratët.

-Puna është që mua nuk ma mban ti çoj emra, tha Muli.

Dhe ai mërzitet shumë kur ti nuk e kupton, kë do ai.

Këtë nuk ta fal kurrë.

-Atëherë të presim, tha Lelo.

Petët e para të byrekut digjen gjithmonë.

Ai që do dalë i fundit do jetë.

Lini një Përgjigje