Reality show i takimeve bëhet virale, lojtarët dalin në takime krejtësisht të zhveshur

29 Shtator 2023, 14:58Lifestyle TEMA

Reality show i takimeve bëhet virale, lojtarët dalin në takime

Pamjet nga xhirimet e ‘Naked Attraction’, reality show i ri i takimeve të Channel 4, në të cilin garuesit dalin në takime krejtësisht të zhveshura, po bëjnë xhiron e internetit.

Në takime, lojtarët shohin pjesët e trupit të partnerëve të tyre të ardhshëm të mundshëm, duke filluar me këmbët dhe duke përfunduar me fytyrat e tyre. Ata pastaj pranojnë ose përjashtojnë njëri-tjetrin vetëm në bazë të pamjes së tyre.

Tani, gjashtë sezonet e para të ‘Naked Attraction’ janë të disponueshme në Max dhe tashmë ka tërhequr vëmendjen masive nga abonentët e platformës, dhe gjithashtu ka një rritje të kërkesave për t’u bashkuar.

Reality show nuk është një shfaqje e re, pasi u shfaq për herë të parë në Britaninë e Madhe në vitin 2016.

Në debutimin e Naked Attraction, Channel 4 e përshkroi konceptin si më poshtë: “Një burrë beqar dhe një grua beqare zgjedhin një takim me një nga 6 konkurrentët e propozuar, por në vend që t’i shohin për herë të parë të veshur, ata do të qëndrojnë në këmbë, lakuriq para tyre në studio”.

Lini një Përgjigje