Muli harton listën e dëshmitarëve te Mediut 

8 Shtator 2023, 18:58Antena Antena

Muli ka tre dite qe po merret me një punë tepër sekrete.

Mediu i ka kërkuar që t’i hartojë një listë me dëshmitarë, që të provojnë se historia e Gërdecit nuk ka asnjë shkelje dhe se Zeni nuk është i përfshirë aty.

-Duhet një listë sa me e gjatë, i tha, që ta shtyjmë sa të mundim këtë gjyqin.

Atëherë Muli ju fut punës me Lelon.

-Ta bëjmë nja 90 dëshmitarë, tha Lelo.

Vetëm kështu mund ta destabilizojmë gjykatën.

-Dakord, tha Muli, por duhen verifikuar njerëzit se mos kanë ndryshuar qëndrim dhe na bëjnë gjëmën.

Kështu filluan një për një.

-Myqerem Tafaj, tha Lelo, meqë ka qenë Sekretar i Përgjithshëm i Këshillit të Ministrave.

Dhe Hasan Metuku, se ka qenë drejtor Juridik i Kryeministrisë.

-Jo prit, tha Muli. Ky Hasani, ka ikur në SHBA pas punës.

Kam frikë na e kapin këta të Blinkenit dhe na bën gjëmën.

Hiqe këtë, ler vetëm Myqon, se këtë se di njeri ku është.

-Vazhdojmë me ministrat. Dy ministrat që e kanë kundërshtuar në mbledhje, Bode dhe Rusmali.

Ti fusim këta të dy, tha Lelo.

-Jo prit, tha Muli. Me Boden flas unë, këtë Rusmalin hiqe se ky na bën gjëmën si dëshmitar.

Mund të thotë dhe më shumë se çi kërkon gjykata.

-Dakord e hoqa, tha Lelo.

Të fusim këtë Leonard Demin, se ka qenë kryetar i Komisionit të Sigurisë dhe ka bërë një raport inspektimi bashkë me këtë Fatos Hoxhën.

-Jo prit, tha Muli. Këtë Leonardin lere se ky burrë i mire, nuk të bën dëm, po këtë Fatosin hiqe se ky na bën gjëmën.

Ky thotë ka qenë Zeni.

-Epo vazhdo vetë, tha Lelo, se unë nuk i njoh mirë këta të asaj kohe, se kam qenë me Ramën atëherë.

Bëje vet se ja fus kot.

1 Komente

  1. U
    U shofshin zagaret e Lexhendes

    Zoti ju mallkofte zagare te PeDe - s

    Lini një Përgjigje