Shkrepe një foto këtu

6 Dhjetor 2022, 12:13Politika TEMA

Shkrepe një foto këtu

Tirana është bërë kryeqendra e Europës sot.

Liderët kryesorë të BE-së janë mbledhur në Tiranë, ku janë pritur nga kryeministri Edi Rama.

Me këtë rast, nuk kanë munguar fotot dhe batutat e shumta.

13 Komente

 1. D
  Dakord

  Kurvat e politikes se BE

  1. L
   Luli

   Ca thu, or idiot? Ik se tu dogj gjella.

   1. D
    Dakord

    Luli, u zgjove? Shko ver biberonin ke bytha

    1. t
     tata

     Dakort se po ja ve sateme

  2. A
   Albina

   Aman Vjosën, ta ruajmë Vjosën si të vetmen në Europë, të virgjër....!

   1. Z
    Zëri i Popullit

    Speciale e gazetës “Zëri i Popullit”: “Marrëdhëniet shqiptaro-kineze, më të ngushta se kurrë” . Përbërja e delegacionit kinez, takimet me krerët e lartë të shtetit dhe vizitat nëpër Shqipëri Me ftesën e kryetarit të Këshillit të Ministrave të Republikës Popullore të Shqipërisë, anëtari i Byrosë Politike të Komitetit Qendror të Partisë së Punës të Shqipërisë, Mehmet Shehu, prej datës 31 dhjetor 1963 deri më janar 1964, bëri një vizitë miqësore në Republikën Popullore të Shqipërisë, Kryetari i Këshillit të Shtetit të Republikës Popullore të Kinës, Zëvendëskryetari i Komitetit Qendror të Partisë Komuniste të Kinës, Çu En Lai. Kryetari i Këshillit të Shtetit të Republikës Popullore të Kinës Çu En Lai shoqërohej nga: Çen Ji, zëvendëskryetar i Këshillit të Shtetit të Republikës Popullore të Kinës, ministër i Punëve të Jashtme, anëtar i Byrosë Politike të Komitetit Qendror të Partisë Komuniste Kineze; Kun Juan, zëvendëskryetar i Kabinetit për marrëdhëniet me botën e jashtme pranë Këshillit të Shtetit, kandidat i Komitetit Qendror të Partisë Komuniste Kineze; Huan Çen, zëvendësministër i Punëve të Jashtme; Tun Shio Pun, kryetari i Kabinetit të Kryetarit të Këshillit të Shtetit; Çia Guan Hua, ministër asistent i Punëve të Jashtme; Y Pei Vin, drejtor i Drejtorisë së Protokollit të Ministrisë së Punëve të Jashtme; Van Min, zëvendësdrejtor i Drejtorisë së Përgjithshme të Ministrisë së Punëve të Jashtme; Li Shu Huai, zëvendësdrejtor i Kabinetit të Ministrisë së sigurimit publik. Kryeministri Çu En Lai dhe zëvendëskryeministri Çen Ji, si dhe shokët që i shoqëronin, vizituan Tiranën, Shkodrën, Vlorën, Korçën, Beratin dhe Qytetin Stalin, si dhe uzina, kooperativa bujqësore dhe institucione kulturore e arsimore, dhe patën kontakte me shtresa të ndryshme të popullit shqiptar. Atyre iu bë kudo një pritje e nxehtë dhe e pashembullt, një mikpritje madhështore dhe e përzemërt nga ana e popullit vëlla të Shqipërisë. Kjo është një shprehje e gjallë e miqësisë së madhe, të bazuar në internacionalizmin proletar, që lidh popullin kinez me popullin shqiptar. Gjatë vizitës së tyre, shoku Çu En Lai dhe shoku Çen Ji zhvilluan bisedime të përzemërta dhe miqësore me Sekretarin e Parë të Komitetit Qendror të Partisë së Punës të Shqipërisë shokun Enver Hoxha dhe me Kryetarin e Këshillit të Ministrave shokun Mehmet Shehu, mbi forcimin dhe zhvillimin e pandërprerë të miqësisë, të unitetit dhe të marrëdhënieve të ndihmës reciproke e të bashkëpunimit midis dy partive dhe dy vendeve, si dhe për çështjet kryesore të gjendjes ndërkombëtare e të lëvizjes komuniste ndërkombëtare të kohës së sotme. Bisedimet u karakterizuan nga uniteti i plotë i pikëpamjeve dhe i qëndrimeve për të gjitha çështjet e diskutuara. Në këto bisedime morën pjesë: Nga pala shqiptare: Adil Çarçani, ministër i Minierave dhe Gjeologjisë, anëtar i Byrosë Politike të Komitetit Qendror të Partisë së Punës të Shqipërisë; Beqir Balluku, zëvendëskryetar i parë i Këshillit të Ministrave, ministër i Mbrojtjes Popullore, anëtar i Byrosë Politike të Komitetit Qendror të Partisë së Punës të Shqipërisë, president i Këshillit Qendror të Bashkimeve Profesionale të Shqipërisë; Haki Toska, anëtar i Byrosë Politike të Komitetit Qendror të Partisë së Punës të Shqipërisë, sekretar i Komitetit Qendror; Hysni Kapo, anëtar i Byrosë Politike të Komitetit Qendror të Partisë së Punës të Shqipërisë, sekretar i Komitetit Qendror; Ramiz Alia, anëtar i Byrosë Politike të Komitetit Qendror të Partisë së Punës të Shqipërisë, sekretar i Komitetit Qendror; Rita Marko, anëtar i Byrosë Politike të Komitetit Qendror të Partisë së Punës të Shqipërisë; Behar Shtylla, ministër i Punëve të Jashtme, anëtar i Komitetit Qendror të Partisë së Punës të Shqipërisë; Nesti Nase, ambasador i jashtëzakonshëm dhe fuqiplotë i Republikës Popullore të Shqipërisë në Republikën Popullore të Kinës, kandidat i Komitetit Qendror të Partisë së Punës të Shqipërisë. Nga pala kineze: Çen Ji, zëvendëskryetar i Këshillit të Shtetit, ministër i Punëve të Jashtme, anëtar i Byrosë Politike të Komunitetit Qendror të Partisë Komuniste Kineze; Kuan Juan, zëvendëskryetar i Kabinetit për marrëdhëniet me botën e jashtme pranë Këshillit të Shtetit, kandidat i Komitetit Qendror të Partisë Komuniste Kineze; Huan Çen, zëvendësministër i Punëve të Jashtme; Tun Shio Pun, ministër asistent i Punëve të Jashtme; Lo Shi Gao, ambasador i jashtëzakonshëm dhe fuqiplotë i Republikës Popullore të Kinës në Republikën Popullore të Shqipërisë. Gjatë bisedimeve të dyja palët vunë në dukje me kënaqësi të madhe marrëdhëniet vëllazërore të miqësisë, të ndihmës reciproke dhe bashkëpunimit që ekzistojnë midis dy partive, dy qeverive dhe dy vendeve, të cilat janë forcuar e zhvilluar çdo ditë e më tepër në luftën kundër imperializmit dhe për mbrojtjen e paqes botërore, në luftën kundër kolonializmit dhe neokolonializmit, dhe për mbështetjen e lëvizjes nacional-çlirimtare, në luftën kundër revizionizmit modern dhe për mbrojtjen e pastërtisë së marksizëm-leninizmit, si dhe në luftën për çështjen e përbashkët të revolucionit socialist e të ndërtimit të socializmit. Miqësia e madhe dhe uniteti luftarak midis dy partive dhe dy vendeve mbështeten mbi marksizëm-leninizmin dhe internacionalizmin proletar, ato ndërtohen mbi parimet që rregullojnë marrëdhëniet midis partive motra dhe vendeve vëllezër dhe që janë përcaktuar në Deklaratat e partive komuniste e punëtore të viteve 1957 dhe 1960. Forcimi i miqësisë midis Shqipërisë dhe Kinës u përgjigjet interesave themelore te popujve të tyre, interesave të të gjithë kampit socialist e të lëvizjes komuniste ndërkombëtare dhe është një kontribut në çështjen e madhe të popujve të botës që luftojnë për paqen botërore, për çlirimin kombëtar, për demokracinë dhe për socializmin. Të dyja palët shprehin vendosmërinë për të vazhduar përpjekjet e tyre për forcimin e miqësisë e të unitetit midis dy partive, dy qeverive dhe dy vendeve dhe për të ecur përpara, krah për krah, në luftën e tyre të përbashkët, duke inkurajuar shoqi-shoqin dhe duke i dhënë gjithmonë njëri-tjetrit ndihmë dhe përkrahje reciproke.

    1. V
     Vito i Orneles se Varuzhanit

     Majlinda Bregu Ajazi, kunata e Vis brinjarit.

     1. M
      MALISHEVA

      Mos ma prekni VJOSEN .Keshtu thone Amerikane dhe Europiane sepse vetem VJOSA qenka e virgjer.

      1. M
       MALISHEVA

       Mos ma prekni VJOSEN .Keshtu thone Amerikane dhe Europiane sepse vetem VJOSA qenka e virgjer.

       1. D
        Demokrati

        Po mire mo Zeri i Popullit, e car do te thuash me ate? Po pse car duhet thene, duhen share, po ne pritje ato thuhen, packa se ajo ideollogji ishte ne ate kohe. O shoku edhe pak dite jemi ne 2023, thirri mendjes, i paske thene ik pirdhu.

        1. T
         Tasim Spiuni juaj Mema

         Majlinda Kurva Bregu kunata e ortakut te Ceni te Saliut ne trgetine e kokaines. Djali i Tropojanit Halit Gjeci nje ndre bashkuntoret e pare te Xenit te Saliut ne tregtine e droges qe me 1992. Tropojani Gjeci ka grua motren e Majlinda Kurves Ornela Bregu...pune kurvash motrat Bregu dhe motrat Vokshi bashkeputoret e Familjes se Sali Berishes.....

         1. B
          BABALJA

          HALIT GJECI GJENERALI I SALES KOMANDANTI I GARDES NE VITET 1992DERI 1997.

          1. J
           Jepi Sulltan shkerdhei gjith qeflleshkat

           ci ka bo ky mer s'ka lon pidh pa palluar nga kto qe e rrethojne . Jepi Km gjithmon nalt ngrija komt baxhellave ,se mezi e presin ato

           Lini një Përgjigje