Muli i shqetësuar nga vizita e Lulit në Kosovë 

22 Tetor 2022, 18:28Antena TEMA

Muli sot u shqetësua nga një lajm se Luli ka vizatuar Kosovën.

Aq më tepër që lajmin e kishte postuar Enver Hoxhaj i partisë së Thaçit dhe e cilësonte Lulin nip Kosove.

Lelo, që në këtë rast duhet të shpikë një fabulë kundër Lulit, u vu në vështirësi.

-Po ça punë na prish kjo “nip Kosove”, tha Lelo? Le ta thonë.

-Jo, tha Muli. Doktori i do armiqtë e tij dhe antikombëtarë.

Ai që ka prerë në besë Doktorin, duhet të dalë që ka prerë në besë dhe Kosovën.

-Po ai vet ka thënë që Luli ka çuar në Hagë, Miloshevicin dhe ka ngritur Gjykatën në këmbë kundër tij.

-Nuk ka rëndësi ça ka thënë.

Tani ai o zotëri është besëprerë.

Besëpreri duhet të jetë besëprerë gjithandej.

S’mund të jetë besëprerë në Shqipëri dhe i besës në Kosovë.

Aq më tepër që mburret që është fis Hoti. 

-Po mire, tha Lelo. Doktori është fis Berisha.

I bie të jetë kosovar tamam. Ky vetëm nip është.

-Jo, nuk bën punë kjo, tha Muli.

Duhet të krijojmë një fabulë që ky ka takuar njerëzit e Thaçit, se është pjesë e projektit të Vuciqit, Ramës dhe Thaçit për ndarjen e Kosovës.

Ka shumë mundësi që ka takuar dhe Haradinajn.

Po kërkon të bëjë koalicion në Kosovë kundër Doktorit, duke keqpërdorur problemet që ka Doktori me SHBA.

Nuk duhet ta lejojmë.

-Po mirë atëherë, tha Lelo.

E fusim tek grupi që donte të ndante Kosovën.

Kështu ka kuptim që dhe “non grata” e Doktorit nga SHBA ka ardhur nga Luli, se ka qenë bashkë me Ramën, Vuciqin dhe Thaçin.

Ja e nxori kokën, takoi Enver Hoxhaj.

Këtej voton ligj kundër dosjeve të Enver Hoxhës në Kuvend e aty shkon takon një njeri po me atë emër. Hipokrit.

Lini një Përgjigje