Muli shpall Aldo Bumçin të fituarin e primareve në Tiranë

27 Tetor 2022, 18:26Antena TEMA

Pas deklaratës së Këlliçit se është gati të dorëzojë mandatin për të garuar për Tiranën, Muli u gëzua shumë.

Thirri urgjent Lelon se si ta mbanin lart entuziasmin për fillimin e garës.

-Duhet ta shtojmë këtë me elementë të tjerë entuziastë, tha Muli.

Të përfshijmë gjithë grupin.

-Si ta bëjmë, tha Lelo?

Nuk besoj se këta të grupit janë të gëzuar për kandidimin.

-E ke gabim, tha Muli. Janë. Marrim Aldon për shembull.

Aldo Bumçi sot është njeriu më i lumtur në Tiranë.

Atij i bie radha të hyjë në Kuvend përsëri.

Dhe ne jemi të sigurtë se Aldo nuk tradhton.

Nëse ky Belua mund ta lëvizte bishtin, se e thërrasin herë pas here këta amerikanët, Aldo është i vendosur.

Plus gruan e ka me Ilirin, vet me Doktorin, është simbol i aleancës.

-A, nuk më shkoi mendja, tha Lelo.

Ky është element shumë i rëndësishëm.

Po duhet parë se mos i takon ndonjë gruaje të hyjë, seç janë këto kuotat.

-Aldon e paraqet dhe si grua po deshe.

Njeri i urtë është, tha Muli.

Tani duhet të forcojmë zërat që me Belon e kemi të sigurtë, që të mos krijohet shumë përçarje brenda grupit nga këta kandidatët e tjerë. 

-Dakord, tha Lelo. në fillim ta bëjmë të sigurtë Belon si fitues i primareve.

Kjo ka rëndës.i Dhe kjo duhet bërë me kujdes, që të mos duket sikur ndërhyjmë në garë.

-Po, tha Muli.

-Atëherë këtë e kemi të lehtë.

Nuk do themi që Belo është fitues i primareve, po do themi Aldo është fitues i primareve.

Kur demokratët të pyesin “Po pse Aldo?”, ne do t’iu shpjegojmë se me fitoren e Belos fiton dhe Aldo, se bëhet deputet.

Madje ka shanse që vetëm ai të fitojë nga këto zgjedhje.

-T’i fusim dhe gruan në Këshill Bashkiak, që ta kemi për kryetare Këshilli, tha Muli, se e quajmë dhe të Ilir Metës, dhe tonën.

-Aq më mire, tha Lelo. Kjo e konsolidon sloganin, “Aldo i vetëm fitues i primareve”.

Lini një Përgjigje